Bestel uw privé taxi van en naar Schiphol

Al jaren uw vertrouwde Schiphol taxi;

Heeft u direct een Schiphol Taxi nodig? Neem dan telefonisch contact op;

Bestel uw taxi online tot 3 uur van tevoren en bespaar tot 75%;

 Betaal veilig online via iDeal;

 24/7 telefonisch bereikbaar;

 400+ luxe voertuigen;

Beste klantwaardering van Nederland 9.8, lees onze reviews;

Het Werkt Eenvoudig

1) Vul uw volledige adres in met huisnummer.
2) Vul de gewenste datum en tijd in.
3) Selecteer het aantal personen.
4) Klik op ‘Bereken prijs’ en vul uw gegevens in.
(U ontvangt een bevestiging per e-mail)

Online Taxi Bestellen

U kunt onze taxi’s 24/7 tot 3 uur van tevoren bestellen. Wij geven u direct de snelste route en de goedkoopste prijs. Wij houden rekening met verkeer, maar u betaalt altijd voor de goedkoopste route.

Ophalen op Schiphol?

Vul de landingstijd van uw vlucht in. Wij houden uw vluchtnummer in de gaten (zorg ervoor dat u het volledige vluchtnummer invoert). Uw chauffeur neemt nadat u geland bent contact met u op, op het door u opgegeven mobiele nummer.

Taxi Den Haag Schiphol

Wanneer u van Den Haag naar Schiphol airport of naar andere luchthavens moet kan dat nog een behoorlijke uitdaging zijn. U bent met uw hoofd waarschijnlijk bezig met belangrijkere zaken, zoals het halen van uw vlucht en de wachttijden die voor de douane zullen staan. Daarom kunt u het vervoer maar beter van te voren geregeld hebben, zodat u hier geen energie aan hoeft te besteden!

Met het openbaar vervoer naar de luchthaven

Wanneer u met het openbaar vervoer naar de luchthaven wilt gaan kunnen er al snel een aantal problemen voordoen. Treinen rijden namelijk dikwijls te laat of helemaal niet, wat voor veel frustratie kan zorgen en bovendien de kans dat u uw vlucht mist vergroot. Ook is het met bagage in de trein vaak erg onhandig, zeker wanneer het wat drukker is: de meeste treinen zijn hier simpelweg niet op ingericht. Ook zijn niet alle luchthavens in de nacht bereikbaar met het OV, doordat niet ieder vliegveld is aangesloten op het nachtnetwerk. Dat betekent dus dat u een lange tijd zult moeten wachten.

Met eigen vervoer naar luchthavens gaan

Ook kunt u ervoor kiezen om met uw eigen auto naar het vliegveld te gaan, maar ook daar kunnen zich problemen voordoen. Zo is parkeren bij luchthavens vaak onredelijk duur, zeker wanneer u uw auto daar voor langere tijd wilt laten staan. Ook is naar huis rijden vaak het laatste waar u zin in heeft als u het vliegtuig verlaat: het liefst laat u gewoon iemand weten waar en wanneer u opgehaald wilt worden, zodat u linea recta richting huis kan gaan. In dat geval is het een goed idee om van te voren een Haagse taxi te reserveren!

Met de taxi naar Schiphol airport

Wanneer u per taxi van Den Haag naar Schiphol gaat heeft u geen van deze problemen. Door van tevoren het gewenst tijdstip van aankomst door te geven en door met de chauffeur contact contact te houden weet u zeker dat u op tijd in de centrale aankomsthal staat. Bovendien weet u zeker dat u niet teveel betaalt: met de vaste tarieven weet u zeker dat de rit niet duurder is dan de alternatieven. Bovendien heeft u met een Schiphol taxi nog een stuk betere service!

De voordelen van een taxi Den Haag Schiphol

Wanneer u een taxi nodig heeft, kan de taxi service erg handig zijn. Zo kunnen zij aan de hand van uw vluchtnummer uw aankomst controleren, zodat zij klaarstaan bij een meeting point op het moment dat u de centrale aankomsthal uit komt lopen. Ook kan de professionele chauffeur met van alles helpen: bijvoorbeeld met passagiers koffers in- en uitladen. Bovendien is een goedkope taxi bestellen nog nooit zo makkelijk geweest: u kunt online reserveren. Voeg tussenstops toe wanneer u wilt, zodat u mensen op verschillende locaties op kunt halen en daarna door kan gaan naar uw bestemming. Ideaal dus!

Ook voor zakelijk vervoer

Ook voor zakelijk vervoer biedt een taxi Den Haag Schiphol vaak een uitkomst. De privé taxi is erg flexibel, en zodoende worden de ritten automatisch aangepast aan uw wensen en eisen. Door het vaste tarief dat gehanteerd wordt hoeft uw baas zich bovendien ook geen zorgen te maken: de vaste prijzen garanderen dat u voordelig op de plaats van bestemming komt. U kunt dus uw retour boeken internationaal zonder u zorgen te maken over de reis naar huis! Ook bij eventuele vertragingen wordt de ophaaltijd automatisch aangepast aan de hand van uw vluchtnummer, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Zo kunt u uw tijd beter besteden, bijvoorbeeld aan het voorbereiden op uw belangrijke vergadering!

Reizen in groepsverband

Als u gaat reizen in groepsverband kan taxi vervoer ook veel uitkomst bieden. Zo kunt u met verschillende taxi's gaan, of in een grotere taxibus. Bovendien is het mogelijk om tussenstops toe te voegen, zodat iedereen gemakkelijk thuis kan worden opgehaald. Het enige wat u hoeft te doen is zorgen dat u uw telefoon aanzet om contact te houden met de anderen! Dit is ideaal wanneer u mensen wilt vervoeren die liever niet met het OV gaan, zoals bijvoorbeeld ouderen of juist kinderen.

Boek snel!

Wacht dus niet langer en ga snel een taxirit reserveren wanneer u van plan bent om binnenkort te vliegen vanaf Schiphol airport of vanaf andere luchthavens. Zo weet u zeker dat u op het juiste moment op uw bestemming aankomt, en kunt u zich zorgen gaan maken over de spullen die u mee moet nemen en het weer op uw bestemming!Een Den Haag Schiphol taxi boeken? Als airport taxi zijn wij de perfecte partner voor een comfortabele rit. Wanneer u naar Schiphol reist, wilt u vanzelfsprekend zonder zorgen aankomen. Onze professionele chauffeurs zullen op het afgesproken tijdstip aanwezig zijn zodat u op tijd op uw eindbestemming arriveert. Is uw vlucht vertraagd of is er iets voorgevallen, dan zoeken we altijd naar een passende oplossing. U kunt snel een eenvoudig een taxi naar Schiphol reserveren via onze website!

 • Zeer goed Youssef

 • Prima M. Koot

 • Netjes op tijd, prima geregeld S. Holla

 • Prima rit, prima chauffeur! M. Tatalas

 • Topper R. Schoenmaker

 • Heel vriendelijk en rijdt heel prettig D. Zeeman

 • Chauffeur was vriendelijk. Hij kwam op tijd. Naam contact via sms. Als ik nog een taxi nodig heb, zal ik zeker weer jullie diensten gebruiken! Ruta

 • Zeer vriendelijke, behulpzame chauffeur. Eerdere aankomst van vlucht, maar chauffeur was iets later. Door duidelijke communicatie en afstemming ophaal lokatie geen probleem. P.wilbrink

 • Excellent Munnik

 • Op tijd, netjes en betrouwbaar H. Blaas

 • Vriendelijk, behulpzaam en goede chauffeur C.A.M. De Waard

 • Perfecte service! De chauffeur was keurig op tijd en was zeer klantvriendelijk ingesteld. DE VRIES

 • 5 stars for the driver. Very professional and kind! M. Koutsopoulou

 • Maite Jimenez

 • Zoals gewoonlijk mooi op tijd. Een gezellige dame. W. .J Bakker

 • Aardige chaufeur, keurig optijd. Zelfs de afspraak iets kunnen vervroegen. Zette nog muziek op uit het buitenland voor me schoonouders. Hielp met de koffers en de deuren. Al met al heel tevreden r. stokman

 • Verte good E. Requena

 • Snel vriendelijk behulpzaamGoede chauffeur M. Louter

 • Good Job A. Sadowski

 • Was iets later maar belde dat hij eraan kwam en dat is nou perfecte service! J. Pouw

 1. 1
 2. 1
 3. 1
 4. 1
 5. 1
 6. 1
 7. 1
 8. 1
 9. 1
 10. 1
 11. 1
 12. 1
 13. 1
 14. 1
 15. 1
 16. 1
 17. 1
 18. 1
 19. 1
 20. 1
Taxicentrale Schiphol Zakelijk

Bent u een zakelijke reiziger?

Vliegt u via Schiphol voor uw zakenreis? Alleen of met een gezelschap? Bestel vooraf uw Sedan of minibusje. Zo bent u altijd op tijd voor uw vlucht, snel terug op kantoor of bij uw volgende afspraak. Onderweg kunt u rustig doorwerken, terwijl uw chauffeur u veilig naar de plaats van bestemming brengt. De factuur ontvangt u per e-mail, zodat de taxikosten makkelijk te declareren zijn.

Meer informatie
Reizen van Schiphol

Gaat u binnenkort op vakantie?

Taxicentrale Schiphol is ideaal voor de vakantievierders onder ons. Laat uw vluchtinformatie bij ons achter en wij zorgen dat u op tijd vertrekt of wordt opgehaald. Geen gesleep met uw bagage in het openbaar vervoer. Geen familie of vrienden die u om hulp hoeft te vragen (en dat midden in de nacht…). Wij halen u thuis op of brengen u weer veilig en comfortabel thuis. U kunt uw vluchtinformatie invullen tijdens het bestellen.

Meer informatie

Bestelprocedure

Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in. Het adres met huisnummer, uw naam, telefoonnummer en uw vluchtnummer. Zo zorgen we er altijd voor dat we u op tijd van en naar de juiste plek brengen.
U kunt uw taxi online bestellen, minimaal drie uur van tevoren. Heeft u sneller een taxi nodig? Neem dan contact met ons op via 085 065 3670
Ja. Daarom is het belangrijk dat u het juiste e-mailadres en telefoonnummer invult. Mocht er in uw gegevens iets niet duidelijk zijn, dan neemt de chauffeur persoonlijk contact met u op. Als u online betaalt, ontvangt u direct alle ritinformatie en de factuur.

1. Controle gegevens / wijzigen / annuleren

Controleer uw mobiele telefoonnummer én uw vluchtnummer op de reserveringsbevestiging. Zijn bepaalde persoonlijke gegevens onjuist ingevuld of zijn uw plannen gewijzigd? Geen probleem. U kunt via de bevestigingse-mail zelf snel en gemakkelijk uw gegevens wijzigen of uw rit annuleren. Annuleren kan tot 6 uur voor ophaaltijd.

2. Hoe en waar vind ik mijn chauffeur op het vliegveld?

Vul altijd uw vluchtnummer in, zodat wij weten wanneer u bent geland (wij worden op de hoogte gehouden van actuele vluchtinformatie). Uw chauffeur neemt binnen 15 minuten na landing contact op; controleer daarom uw opgegeven telefoonnummer inclusief landcode.

Meeting point op Schiphol is: Departures 3 (boven) deur D. 

3. Verificatie

Belangrijk: vraag de chauffeur om het ritnummer dat ook op uw bevestiging staat. Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een betrouwbare chauffeur van Taxicentrale Schiphol.

4. Contact

Voor vragen over uw huidige en toekomstige reserveringen, zijn wij telefonisch bereikbaar 24 uur per dag en 7 dagen per week via +3185-0653670.

Tarieven & betalen

Wij rijden niet met metertarieven. De prijs die u ziet op onze site, is de prijs die u betaalt. Er zijn geen extra kosten achteraf. De prijs wordt berekend op basis van de kortste route. Het kan gebeuren dat de chauffeur een andere route volgt, vanwege bijvoorbeeld een file of een ongeluk. Ook dan blijft het vooraf vastgestelde tarief gelden. Wij hebben geen verrassingen!

U kunt vooraf veilig online betalen via verschillende diensten, zoals iDeal, Mastercard, Visa, AMEX en Paypal. Voor ieder wat wils. Wij laten liever de chauffeurs niet met contant geld rondrijden vanwege de veiligheid.
Nee. U betaalt voor de taxirit. Bent u met meer dan vier personen? Dan kunt u een busje bestellen. Voor een busje betaalt u iets meer. Ongeacht of u reist met een personenauto of busje, u bestelt de taxi voor u of uw gezelschap. De taxi wordt tijdens uw rit niet gedeeld met andere reizigers.

Bagage & speciale wensen

Er is ruimte voor 2/3 koffers afhankelijk van de grootte. Denkt u dat de bagage niet in een personenauto past? Bestel dan een stationwagen of busje of neem contact met ons op.

Heeft u afwijkende bagage, zoals een surfboard of golfclubs? Neem dan eerst contact met ons op. Op deze manier kunnen wij rekening houden met het formaat van de auto.

Heeft u huisdieren? Moet er een rolstoel of rollator mee? Neem dan contact met ons op via contact@taxicentrale-schiphol.nl, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw rit vlekkeloos en comfortabel verloopt.

Een kinderstoel is niet verplicht in de Nederlandse taxi’s. U kunt uw kind op schoot houden of een eigen maxi cosi meenemen. kijk hier voor meer informatie: https://www.veiligheid.nl/kinderveiligheid/met-de-auto/wetgeving

Bestel uw taxi eenvoudig online via Taxicentrale Schiphol

Online Schiphol Taxi boeken stap 1

Voer uw ritgegevens in

Online Schiphol Taxi boeken stap 2

Bereken uw taxiprijs

Eenvoudig Schiphol taxi boeken

Bestel & Betaal veilig online

Eenvoudig online bestellen tot 3 uur voor vertrek met Taxicentrale Schiphol

Uniek! Een taxi naar Schiphol kunt u heel eenvoudig online bestellen en betalen. Vul uw adres en huisnummer, de datum en tijd van vertrek vanuit uw woonplaats in. Wij tonen u direct het aantal kilometers en het tarief van de kortste route.

24/7 Een taxi bestellen kan tot 3 uur van te voren, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook wanneer een familielid of vriend op het laatste moment verhinderd blijkt te zijn, biedt onze taxicentrale een uitkomst!

Overal online Wij werken door heel Nederland en zorgen ervoor dat u altijd op tijd bij luchthaven Schiphol aankomt. Wilt u na uw vakantie of zakenreis graag weer comfortabel naar huis worden gebracht? Bestel dan direct een taxi voor de terugreis.

Meer dan 675.000 tevreden taxireizigers gingen u voor!

Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer en brengen iedere dag honderden tevreden reizigers veilig en goedkoop van en naar luchthaven Schiphol. De taxi’s rijden door het hele land, waardoor u altijd op tijd en voor de beste prijs met de taxi op luchthaven Schiphol aankomt! U kunt bij ons kiezen voor een normale taxi (max. 4 personen), stationwagen (max 4 personen), een taxibusje (max. 8 personen) of business class.

Klanten van Taxicentrale Schiphol

corendon
dreizen
sunweb
easyjet