Bestel uw privé taxi van en naar Schiphol

Al jaren uw vertrouwde Schiphol taxi;

Heeft u direct een Schiphol Taxi nodig? Neem dan telefonisch contact op;

Bestel uw taxi online tot 3 uur van tevoren en bespaar tot 75%;

 Betaal veilig online via iDeal;

 24/7 telefonisch bereikbaar;

 400+ luxe voertuigen;

Beste klantwaardering van Nederland 9.8, lees onze reviews;

Het Werkt Eenvoudig

1) Vul uw volledige adres in met huisnummer.
2) Vul de gewenste datum en tijd in.
3) Selecteer het aantal personen.
4) Klik op ‘Bereken prijs’ en vul uw gegevens in.
(U ontvangt een bevestiging per e-mail)

Online Taxi Bestellen

U kunt onze taxi’s 24/7 tot 3 uur van tevoren bestellen. Wij geven u direct de snelste route en de goedkoopste prijs. Wij houden rekening met verkeer, maar u betaalt altijd voor de goedkoopste route.

Ophalen op Schiphol?

Vul de landingstijd van uw vlucht in. Wij houden uw vluchtnummer in de gaten (zorg ervoor dat u het volledige vluchtnummer invoert). Uw chauffeur neemt nadat u geland bent contact met u op, op het door u opgegeven mobiele nummer.

Taxi Amsterdam Schiphol maakt reizen makkelijker

Wanneer u begint aan een welverdiende vliegvakantie, is het fijn dat de reis naar het vliegveld ook soepel verloopt. Dit betekent een goede start van uw vakantie. De Schiphol taxi is gespecialiseerd in luchthavenvervoer, en zorgt ervoor dat u probleemloos op de vluchthaven arriveert. Een Schiphol taxi zet u af voor Schiphol plaza, waarna u gemakkelijk uw bagage naar de juiste gate brengt.

Door gebruik te maken van openbaar vervoer bent u afhankelijk van tijden en andere passagiers. Taxivervoer zorgt ervoor dat u op de juiste tijd opgepikt wordt van een taxistandplaats. De taxibussen rijden zowel overdag als in de nacht. Dit maakt het mogelijk om in de nacht te rijden en een vroege vlucht te halen.

Het regelen van een Schiphol taxi

Wanneer u een Schiphol taxi wilt regelen om naar luchthaven Schiphol te gaan, is het verstandig om vooraf telefonisch contact op te nemen. De Schiphol taxi is populair, waardoor een last minute afspraak niet altijd lukt. Een Schiphol taxi bestellen doet u gemakkelijk door het formulier in te vullen.

Geef de gewenste datum aan waarop u een Schiphol taxi wilt gebruiken. Geef vervolgens een locatie aan, bijvoorbeeld Amsterdam centrum. Selecteer het aantal personen en het soort voertuig. Voor een zakelijke reis kiest u misschien voor zakelijk taxivervoer. Het zakelijke vervoer zet Mercedes-taxibussen in, voorzien van ruimte en luxe.

Voor meer bagage of meerdere personen krijgt u de keuze uit twee soorten taxibussen: de zes en de achtpersoonsbus. Zo kiest u de perfecte taxirit naar de luchthaven.

Probleemloos reizen naar luchthaven Amsterdam Schiphol airport

De Schiphol taxi brengt u probleemloos van- en naar Schiphol. Of u nu kiest voor een goedkope taxi, of een luxe taxi, een van de chauffeurs staat voor u klaar. Hij zorgt ervoor dat u ruim op tijd op de luchthaven aanwezig bent, zonder dat u zich hoeft te haasten met zware bagage.

Voor een scherp tarief en met uitstekende service zet de Schiphol taxi u af bij de luchthaven. Plaats grote koffers of zware bagage in de taxi, en ga voor een vaste ritprijs naar Schiphol airport.

Ook ritten vanaf Schiphol zijn mogelijk met de Schiphol taxi. Geef uw vluchtnummer door en houd na de landing contact met een van de chauffeurs. U wordt opgehaald bij de vluchthal en hoeft niet lang te wachten.

Weet waar u aan toe bent wanneer u naar Schiphol airport reist

Iedere taxirit gebruikt vaste tarieven, zodat u van tevoren precies weet waar u aan toe bent wanneer u in een goedgekeurde taxi stapt. Kies voor een goedkope taxi die u voor scherpe tarieven naar luchthaven Schiphol brengt.

Het is mogelijk om per IDEAL, creditcard, contact of per pin te betalen. Hier hoeft u zich dus geen zorgen om te maken! Komt u er op het laatste moment achter dat de reis niet doorgaat? Gratis annuleren is altijd mogelijk, ook voor zakelijke klanten.

U wordt opgehaald door een van de chauffeurs, waardoor u nooit lang hoeft te wachten. Dit kan een voor afgesproken locatie zijn, maar ook een standplaats. Hiervoor geldt hetzelfde vaste tarief. Hierdoor bent u goedkoper uit dan bij andere taxibedrijven.

De Schiphol taxi zorgt dat u uw vlucht haalt

Het is belangrijk dat de taxi op de afgesproken tijd arriveert, zodat u niet hoeft te wachten. Dit is het begin van een vakantie of zakelijke trip en u wilt gewoon op tijd op de luchthaven Schiphol zijn. Het taxivervoer begrijpt dit als geen ander, en zal er alles aan doen om u zonder problemen naar Schiphol te brengen.

Voor Europese vluchten is het raadzaam twee uur van tevoren op Schiphol aanwezig te zijn. Vliegt u intercontinentaal dan zult u drie uur van tevoren op de luchthaven Schiphol aanwezig moeten zijn. Geef van tevoren uw vluchtnummer door, zodat de chauffeur weet vanuit welke vertrekhal uw vlucht vertrekt.

Of u kiest voor een normale taxi, een busje voor vier personen of zakelijk vervoer, de chauffeur zorgt dat u op tijd op de luchthaven arriveert. De taxichauffeur zet u af bij het meeting point, waardoor u snel bij de vertrekhal aankomt.

Stap in een taxi Schiphol vanaf luchthaven Schiphol

Het is ook mogelijk om een Schiphol taxi vanaf Schiphol airport te bestellen. Niet alleen bent u dan verzekerd van een vaste prijs, u wordt ook nog eens vervoerd door een keurige, behulpzame chauffeur in een nette taxi. Ook voor deze ritten betaalt u een vast tarief.

Vul op het formulier altijd uw vluchtnummer in. Zo weet de chauffeur wanneer u geland bent, en zorgt hij dat hij op tijd aanwezig is op Schiphol airport. Mochten er dingen veranderen tijdens de reis, dan is het mogelijk telefonisch contact met hem op te nemen.

Taxi Schiphol haalt reizigers op

Het ophalen van reizigers van luchthaven Schiphol is 24/7 mogelijk. Ook reizen in de nacht is dus geen probleem. Het taxibusje staat voor de deur bij de vertrekhallen, zodat u gemakkelijk en snel instapt met al uw bagage. De taxichauffeur helpt u met het inladen van uw bagage, en voor u het weet bent u onderweg naar huis.

Veel tevreden klanten gingen u voor! Neem telefonisch contact op en vraag ook naar de mogelijkheden voor taxibusjes of ander vervoer. De chauffeur zet u voor de deur van de luchthaven af, en haalt u hier ook weer op wanneer u geland bent!Snel en voordelig een taxi van Amsterdam naar Schiphol nodig? Bij ons wordt u privé vervoert door een vriendelijke chauffeur. U kunt van te voren uw Taxi naar Schiphol bestellen, uiteraard zonder verrassingen achteraf. Een nette chauffeur zal u op de afgesproken locatie en tijd ophalen en naar Schiphol brengen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om vanaf Schiphol naar Amsterdam te brengen. Wij zullen op u wachten bij de officiële taxistandplaats.

 • Zeer goed Youssef

 • Prima M. Koot

 • Netjes op tijd, prima geregeld S. Holla

 • Prima rit, prima chauffeur! M. Tatalas

 • Topper R. Schoenmaker

 • Heel vriendelijk en rijdt heel prettig D. Zeeman

 • Chauffeur was vriendelijk. Hij kwam op tijd. Naam contact via sms. Als ik nog een taxi nodig heb, zal ik zeker weer jullie diensten gebruiken! Ruta

 • Zeer vriendelijke, behulpzame chauffeur. Eerdere aankomst van vlucht, maar chauffeur was iets later. Door duidelijke communicatie en afstemming ophaal lokatie geen probleem. P.wilbrink

 • Excellent Munnik

 • Op tijd, netjes en betrouwbaar H. Blaas

 • Vriendelijk, behulpzaam en goede chauffeur C.A.M. De Waard

 • Perfecte service! De chauffeur was keurig op tijd en was zeer klantvriendelijk ingesteld. DE VRIES

 • 5 stars for the driver. Very professional and kind! M. Koutsopoulou

 • Maite Jimenez

 • Zoals gewoonlijk mooi op tijd. Een gezellige dame. W. .J Bakker

 • Aardige chaufeur, keurig optijd. Zelfs de afspraak iets kunnen vervroegen. Zette nog muziek op uit het buitenland voor me schoonouders. Hielp met de koffers en de deuren. Al met al heel tevreden r. stokman

 • Verte good E. Requena

 • Snel vriendelijk behulpzaamGoede chauffeur M. Louter

 • Good Job A. Sadowski

 • Was iets later maar belde dat hij eraan kwam en dat is nou perfecte service! J. Pouw

 1. 1
 2. 1
 3. 1
 4. 1
 5. 1
 6. 1
 7. 1
 8. 1
 9. 1
 10. 1
 11. 1
 12. 1
 13. 1
 14. 1
 15. 1
 16. 1
 17. 1
 18. 1
 19. 1
 20. 1
Taxicentrale Schiphol Zakelijk

Bent u een zakelijke reiziger?

Vliegt u via Schiphol voor uw zakenreis? Alleen of met een gezelschap? Bestel vooraf uw Sedan of minibusje. Zo bent u altijd op tijd voor uw vlucht, snel terug op kantoor of bij uw volgende afspraak. Onderweg kunt u rustig doorwerken, terwijl uw chauffeur u veilig naar de plaats van bestemming brengt. De factuur ontvangt u per e-mail, zodat de taxikosten makkelijk te declareren zijn.

Meer informatie
Reizen van Schiphol

Gaat u binnenkort op vakantie?

Taxicentrale Schiphol is ideaal voor de vakantievierders onder ons. Laat uw vluchtinformatie bij ons achter en wij zorgen dat u op tijd vertrekt of wordt opgehaald. Geen gesleep met uw bagage in het openbaar vervoer. Geen familie of vrienden die u om hulp hoeft te vragen (en dat midden in de nacht…). Wij halen u thuis op of brengen u weer veilig en comfortabel thuis. U kunt uw vluchtinformatie invullen tijdens het bestellen.

Meer informatie

Bestelprocedure

Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in. Het adres met huisnummer, uw naam, telefoonnummer en uw vluchtnummer. Zo zorgen we er altijd voor dat we u op tijd van en naar de juiste plek brengen.
U kunt uw taxi online bestellen, minimaal drie uur van tevoren. Heeft u sneller een taxi nodig? Neem dan contact met ons op via 085 065 3670
Ja. Daarom is het belangrijk dat u het juiste e-mailadres en telefoonnummer invult. Mocht er in uw gegevens iets niet duidelijk zijn, dan neemt de chauffeur persoonlijk contact met u op. Als u online betaalt, ontvangt u direct alle ritinformatie en de factuur.

1. Controle gegevens / wijzigen / annuleren

Controleer uw mobiele telefoonnummer én uw vluchtnummer op de reserveringsbevestiging. Zijn bepaalde persoonlijke gegevens onjuist ingevuld of zijn uw plannen gewijzigd? Geen probleem. U kunt via de bevestigingse-mail zelf snel en gemakkelijk uw gegevens wijzigen of uw rit annuleren. Annuleren kan tot 6 uur voor ophaaltijd.

2. Hoe en waar vind ik mijn chauffeur op het vliegveld?

Vul altijd uw vluchtnummer in, zodat wij weten wanneer u bent geland (wij worden op de hoogte gehouden van actuele vluchtinformatie). Uw chauffeur neemt binnen 15 minuten na landing contact op; controleer daarom uw opgegeven telefoonnummer inclusief landcode.

Meeting point op Schiphol is: Departures 3 (boven) deur D. 

3. Verificatie

Belangrijk: vraag de chauffeur om het ritnummer dat ook op uw bevestiging staat. Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een betrouwbare chauffeur van Taxicentrale Schiphol.

4. Contact

Voor vragen over uw huidige en toekomstige reserveringen, zijn wij telefonisch bereikbaar 24 uur per dag en 7 dagen per week via +3185-0653670.

Tarieven & betalen

Wij rijden niet met metertarieven. De prijs die u ziet op onze site, is de prijs die u betaalt. Er zijn geen extra kosten achteraf. De prijs wordt berekend op basis van de kortste route. Het kan gebeuren dat de chauffeur een andere route volgt, vanwege bijvoorbeeld een file of een ongeluk. Ook dan blijft het vooraf vastgestelde tarief gelden. Wij hebben geen verrassingen!

U kunt vooraf veilig online betalen via verschillende diensten, zoals iDeal, Mastercard, Visa, AMEX en Paypal. Voor ieder wat wils. Wij laten liever de chauffeurs niet met contant geld rondrijden vanwege de veiligheid.
Nee. U betaalt voor de taxirit. Bent u met meer dan vier personen? Dan kunt u een busje bestellen. Voor een busje betaalt u iets meer. Ongeacht of u reist met een personenauto of busje, u bestelt de taxi voor u of uw gezelschap. De taxi wordt tijdens uw rit niet gedeeld met andere reizigers.

Bagage & speciale wensen

Er is ruimte voor 2/3 koffers afhankelijk van de grootte. Denkt u dat de bagage niet in een personenauto past? Bestel dan een stationwagen of busje of neem contact met ons op.

Heeft u afwijkende bagage, zoals een surfboard of golfclubs? Neem dan eerst contact met ons op. Op deze manier kunnen wij rekening houden met het formaat van de auto.

Heeft u huisdieren? Moet er een rolstoel of rollator mee? Neem dan contact met ons op via contact@taxicentrale-schiphol.nl, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw rit vlekkeloos en comfortabel verloopt.

Een kinderstoel is niet verplicht in de Nederlandse taxi’s. U kunt uw kind op schoot houden of een eigen maxi cosi meenemen. kijk hier voor meer informatie: https://www.veiligheid.nl/kinderveiligheid/met-de-auto/wetgeving

Bestel uw taxi eenvoudig online via Taxicentrale Schiphol

Online Schiphol Taxi boeken stap 1

Voer uw ritgegevens in

Online Schiphol Taxi boeken stap 2

Bereken uw taxiprijs

Eenvoudig Schiphol taxi boeken

Bestel & Betaal veilig online

Eenvoudig online bestellen tot 3 uur voor vertrek met Taxicentrale Schiphol

Uniek! Een taxi naar Schiphol kunt u heel eenvoudig online bestellen en betalen. Vul uw adres en huisnummer, de datum en tijd van vertrek vanuit uw woonplaats in. Wij tonen u direct het aantal kilometers en het tarief van de kortste route.

24/7 Een taxi bestellen kan tot 3 uur van te voren, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook wanneer een familielid of vriend op het laatste moment verhinderd blijkt te zijn, biedt onze taxicentrale een uitkomst!

Overal online Wij werken door heel Nederland en zorgen ervoor dat u altijd op tijd bij luchthaven Schiphol aankomt. Wilt u na uw vakantie of zakenreis graag weer comfortabel naar huis worden gebracht? Bestel dan direct een taxi voor de terugreis.

Meer dan 675.000 tevreden taxireizigers gingen u voor!

Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer en brengen iedere dag honderden tevreden reizigers veilig en goedkoop van en naar luchthaven Schiphol. De taxi’s rijden door het hele land, waardoor u altijd op tijd en voor de beste prijs met de taxi op luchthaven Schiphol aankomt! U kunt bij ons kiezen voor een normale taxi (max. 4 personen), stationwagen (max 4 personen), een taxibusje (max. 8 personen) of business class.

Klanten van Taxicentrale Schiphol

corendon
dreizen
sunweb
easyjet