Wij volgen de corona richtlijnen van de overheid. Klik hier voor meer informatie.

Bekijk reviews

  • Was Top ! Op tijd , behulpzaam , zeer zeer tevreden , 5 sterren R. Admiraal 2019-07-22
  • Prima rit ! Vriendelijke chauffeur J. Schipper 2019-07-22
  • Goede service en contact onderling zeker 5 sterren waardig Dhr. H. van de Grift 2019-07-21
  • Vriendelijke chauffeur, comfortabele rit. J. van Steenbrugge 2019-07-20
  • 15 min te vroeg maar dat was geen enkel probleem. Uiteindelijk iets eerder weggegaan en een rustige rit gehad. Super aardige chauffeur. V. Lans 2019-07-19
  • Prima a van haaster 2019-07-18
  • Ondanks dat we eerder waren geland stond de chauffeur al op ons te wachten M. Houwen 2019-07-17
  • Scherp op tijd, aardige chauffeur, en een meer dan concurrerende prijs. Tot een volgende keer! R. Metheuver 2019-07-16
  • Prima chauffeur M. sluijs 2019-07-15
  • Prima rit T. Markies 2019-07-14
  • Zeer snel en goed vervoerd M. Van der Lugt 2019-07-14
  • Keurig op tijd ondanks drukte. Vriendelijke chauffeur. Mevrouw K. van Meeteren 2019-07-08
  • Op tijd en vriendelijk. Pja Heijman 2019-07-06
  • Vijf sterren. Op tijd. Rustig gereden. Vriendelijke chauffeur. Zo hoort het! I. Wanders 2019-07-03
  • 5 sterren! Erg vriendelijke chauffeur die mijn ouders netjes en veilig thuis heeft afgezet! A. Kleinmoedig 2019-07-02
  • Fijne aardige Chauffeur, was netjes op tijd! Had zelfs flesjes water voor ons. Volgende x weer!! S. Derksen 2019-07-02
  • Super taxi chauffeur kreeg zelf flesje water. P-J. Damkot 2019-06-29
  • I am having a problem clicking on the stars......definitely 5 stars service. Confirmation was send directly after I booked the taxi....driver contacted me 45 minutes before picking time and he was on time. Great driver and great service in all. P. van Heesewijk 2019-06-14
  • Keurig op tijd, vriendelijke chauffeur dus heerlijk om zo goed op reis te gaan Mevrouw K. van Meeteren 2019-03-06
  • Echt goed geregeld, behulpzame chauffeur! Michiels 2019-03-02