Wij volgen de corona richtlijnen van de overheid. Klik hier voor meer informatie.

Laatste 100 reviews

  • Geduldige en aardige chauffeur. Met een mooie aut R. Lucardie 2021-06-20
  • Keurig op tijd, vriendelijke en behulpzame chauffeur, rustig en veilig gereden. Poppegaai 2021-06-20
  • Heel netjes gereden. Zeer vriendelijk. M. Kater 2021-06-20
  • Geweldig!! Top service M. de best 2021-06-20
  • Uitstekend! H.J. van Ooijen 2021-06-20
  • Bijzonder vriendelijk en behulpzaam en goede chauffeur F. Auer 2021-06-19
  • Fijne rit! D. Gommans 2021-06-19
  • best experience. Ahmad was very precise, got message from him with correct addresses. he picked me up at the appointment time, drove very nicely, I recommend F. Najafi 2021-06-19
  • Super vriendelijk, keurig op tijd.Prettige rit Y. van den Bosch 2021-06-19
  • Geweldige, ontzettende vriendelijke chauffeur P.H. Spaan 2021-06-19
  • Illyas is top Joram S 2021-06-18
  • Vijf sterren, goede service en een fijne rit gehad. Super vriendelijke chauffeur. Een aanrader!! N. Vlijt 2021-06-17
  • Zeer sympathiek en correct, top chauffeur! H. Rasker 2021-06-16
  • Echt 5 sterren! Super vriendelijk ! D. Bokma 2021-06-16
  • Bijzondere vriendelijke en vrolijke Chauffeur. Rahbi heeft het goed begrepen wat klantvriendelijkheid is. J Versteeg 2021-06-14
  • Good P. Tyagi 2021-06-12
  • Klantvriendelijk, prof! Super Phelipa 2021-06-12
  • Duidelijke communicatie. Keurig op tijd. Erg vriendelijke jongeman. Topservice! Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.Kortom: Top! B. Dekker 2021-06-12
  • Prima chauffeuse J. van Asten 2021-06-12
  • De chauffeur was op tijd. Het was een rustige en fijne rit. V. Luki 2021-06-11
  • Zeer behulpzaam bedankt voor de snelle rit. C. Verheij 2021-06-11
  • Excellent service N.M. Gademan 2021-06-11
  • Zeer tevreden T. de Jong 2021-06-10
  • Top chauffeur, geduldig en professioneel Hicham 2021-06-10
  • Vriendelijke chauffeur, snelle rit H. Korpershoek 2021-06-10
  • Zeer vriendelijke, behulpzame chauffeur met prettig rijgedrag M. Carpaij 2021-06-09
  • Netjes op tijd, aardig en relaxed. Post 2021-06-06
  • Goede rustige chauffeur J. Steeg 2021-06-05
  • Perfect, zeer behulpzame en kundige chauffeuse. ComplimentenIk wil 5 sterren geven maar ik kan de sterren niet selecteren.Dus hier in Text.. . 5 STERREN!! ! R. Roelofsen 2021-06-03
  • Goede service,snel thuis M. Rinia 2021-06-02
  • Bijzonder aardige en prettig persoon. H. van der Zwan 2021-06-01
  • Vijf sterren, aardige man Kuulkers 2021-05-31
  • Zeer Vriendelijk en Goeie Service. Zeer tevreden! A. Ben Moussa 2021-05-31
  • 5 sterren! Leuke, nette chauffeur!! M. Louwerens 2021-05-31
  • Uitstekende auto, zeer vriendelijke veilig rijdende en behulpzame chauffeur. D. Martens 2021-05-31
  • The driver was very friendly. S. Jones 2021-05-30
  • 5 sterren, ik kan alleen de sterren niet aandrukken. R. Koek 2021-05-30
  • Excellent communication and cooperation Konstantinos 2021-05-29
  • Super J. Nieubuur 2021-05-29
  • 5 Sterren,heel aardige chauffeur C. Volkers 2021-05-28
  • Courteous, helpful, punctual, friendly, intelligent driver. I highly recommend this service. N. Gharala 2021-05-27
  • Keurig J. van den Hoek 2021-05-27
  • Heel fijne ervaring J Kruijs 2021-05-27
  • Super vriendelijk, goede communicatie over hoe laat hij voor de deur staat (zowel sms als telefonisch), rijdt netjes, veilig gevoel in de auto C. Werker 2021-05-25
  • . Meti Negeri 2021-05-25
  • 5 star , good service from driver Nobayeni 2021-05-24
  • Wat een bijzonder verhaal had deze man! Buiten dat hij een perfecte chauffeur was, waren wij geraakt door het verhaal van Yahya. Wij wensen hem al het geluk en hopen hem nog eens te zien! Miriam 2021-05-23
  • Super service precies op tijd en vriendelijk R-V. Vinck 2021-05-23
  • Prima op tijd. Zelfs te vroeg. Aardig, beleefd en attent. Van Hoorn 2021-05-20
  • Keurig op tijd en beleefd naar ons toe Y. Oprel 2021-05-20
  • Goede service D Sevengil- Hartman 2021-05-18
  • Goede rit. N. Lokker 2021-05-14
  • Wat een leuke, vriendelijke chauffeur! En keurig op tijd. N. Smit 2021-05-10
  • Goede rit Hakan 2021-05-08
  • Gezellig en snel. G. Harteveld 2021-05-06
  • Vriendelijk behulpzaam en fijn thuiskomen zo M. van Zwietering 2021-05-05
  • Veilig aangekomen; niet representatieve auto voor een taxibedrijf! W. van Niel 2021-04-17
  • Super, op tijd en aardige chauffeuse! L. Ruzette 2021-04-15
  • Super op tijd, behulpzaam,vriendelijk B. Bomball 2021-04-12
  • Friendly driver, Nice journey to airport. Made telephone contact before to confirm and arrived on time, even a bit earlier. Car was clean and nice. Thanks. R. Baehr 2021-04-11
  • Mooi rustig gereden. T. Moorman 2021-04-07
  • Prima D. Muijskens 2021-04-06
  • Vriendelijk, behulpzaam en een goed chauffeur! Prettig zo thuis te worden gebracht. P. Oortwijn 2021-04-06
  • Aardig, rijd goed! M. Mahler 2021-04-06
  • Super leuke rit en gesorek! S. Spanu 2021-04-05
  • 5/5 Excellent service S. Celem 2021-04-03
  • Supernette jongen. Echt heel behulpzaam en goede communicatie! T.f. van Herwaarden 2021-04-03
  • Prima georganiseerd, veilig thuis gekomen J van der elsken 2021-03-29
  • Hele fijne rit met Mostafa! Hartelijk dank E. Runderkamp 2021-03-29
  • Friendly and helpful H. Soubra 2021-03-28
  • Berichtje vooraf. Ruimschoots op tijd. Vriendelijke chauffeur en prettige kalme rit. Alles wat je van een taxi wilt! C. van Houten 2021-03-24
  • Perfect A. Mezini 2021-03-21
  • Het was een goede chauffeur vijf sterren Buurman MA 2021-03-21
  • Ik wil 5 sterren geven; prima chauffeur, netjes, wel bespraakt en prima op tijd! Jeroen 2021-03-18
  • Top chauffeur Cees V. Stuurt bericht vooraf, rijdt keurig, geen eindeloos geklets maar weet wanneer de klant wil praten en wanneer niet. Bij aankomst stonden al zijn deuren open om taxi te luchten. Geen radio, wat ik fijn vond, raampje mocht ik openen.En kon mij eerder ophalen, dan de door mij van te voren geplande tijd.Kortom voor mij was Cees V. de ultieme chauffeur. Laura 2021-03-12
  • He was a very good person and socialized R. Alsaifee 2021-03-09
  • Prima chauffeur!! Rijdt netjes. J. van der Lip 2021-03-08
  • Very polite and respectful driver. He completely understood my situation and did his best to drive me to the ferry in time. I\'m really happy with him. Elena 2021-03-08
  • Super service gericht en netjes op tijd opgehaald en gedropped. Ibrahim 2021-03-05
  • Prima op tijd , zeer correcte en keurige chauffeur die duidelijk afspraken maakte ruim vooraf. Nette auto. P. Coumou 2021-02-28
  • Brilliant and efficient service, friendly and helpful driver S. Kelson 2021-02-27
  • 5 Stars! Thank you for your flexibility and patients! Covid has made travel difficult but your service was top! N. Wennemer 2021-02-20
  • Perfect op tijd. Zeer klantvriendelijk en aardige chauffeur. Zou ik iedereen aanraden. keess 2021-02-15
  • Excellent - op tijd en heerlijk rustige rijder! Wat een luxe zo naar huis te rijden! I. Bogers 2021-02-13
  • Alles goed R. van den Berg 2021-02-12
  • Een fijne chauffeur. Korrekt en gezellige babbel. E. Clues 2021-02-11
  • Uitstekend cheffeur S. El madani 2021-02-11
  • Bekwame chauffeur, op tijd ondanks sneeuw en toestanden. Topper! P. Slingerland 2021-02-07
  • Fantastische service. A. Smit 2021-02-05
  • een fijne chauffeur en gezellige prater. het was een fijne rit. E. Clues 2021-02-04
  • Hele aardige man. Keurig op tijd en heel behulpzaam met de koffers G. Veth 2021-02-04
  • Very good!! A. Mueller-Holtz 2021-01-24
  • Prima gegaan a. diop 2021-01-20
  • Wat een aardige meneer! Echt top service. Heeft me geholpen met me koffers. Hij was ruim op tijd. Maakt makkelijk contact. R. van Doorn 2021-01-13
  • Bij aankomst, onmiddellijk een berichtje ontvangen van Mohamed dat hij buiten stond en waar we hem konden vinden. Heel vriendelijk en veilig gereden. A. Daems 2021-01-12
  • Vriendelijke en goeie chauffeur J. Wigman 2021-01-06
  • Super chauffeur P. Husen 2021-01-05
  • Perfecte rit. Aardige chauffeur. Tijd is omgevlogen. B. Mellema 2021-01-04
  • Erg prettige aardige behulpzame chauffeur, mooi op tijd, geduldig op ons wachtend JN Zuidervaart 2021-01-04
  • Very professional and efficient. Thank you S. Muiyser 2021-01-04