Wij volgen de corona richtlijnen van de overheid. Klik hier voor meer informatie.

Laatste 100 reviews

  • Veilig aangekomen; niet representatieve auto voor een taxibedrijf! W. van Niel 2021-04-17
  • Super, op tijd en aardige chauffeuse! L. Ruzette 2021-04-15
  • Super op tijd, behulpzaam,vriendelijk B. Bomball 2021-04-12
  • Friendly driver, Nice journey to airport. Made telephone contact before to confirm and arrived on time, even a bit earlier. Car was clean and nice. Thanks. R. Baehr 2021-04-11
  • Mooi rustig gereden. T. Moorman 2021-04-07
  • Prima D. Muijskens 2021-04-06
  • Vriendelijk, behulpzaam en een goed chauffeur! Prettig zo thuis te worden gebracht. P. Oortwijn 2021-04-06
  • Aardig, rijd goed! M. Mahler 2021-04-06
  • Super leuke rit en gesorek! S. Spanu 2021-04-05
  • 5/5 Excellent service S. Celem 2021-04-03
  • Supernette jongen. Echt heel behulpzaam en goede communicatie! T.f. van Herwaarden 2021-04-03
  • Prima georganiseerd, veilig thuis gekomen J van der elsken 2021-03-29
  • Hele fijne rit met Mostafa! Hartelijk dank E. Runderkamp 2021-03-29
  • Friendly and helpful H. Soubra 2021-03-28
  • Berichtje vooraf. Ruimschoots op tijd. Vriendelijke chauffeur en prettige kalme rit. Alles wat je van een taxi wilt! C. van Houten 2021-03-24
  • Perfect A. Mezini 2021-03-21
  • Het was een goede chauffeur vijf sterren Buurman MA 2021-03-21
  • Ik wil 5 sterren geven; prima chauffeur, netjes, wel bespraakt en prima op tijd! Jeroen 2021-03-18
  • Top chauffeur Cees V. Stuurt bericht vooraf, rijdt keurig, geen eindeloos geklets maar weet wanneer de klant wil praten en wanneer niet. Bij aankomst stonden al zijn deuren open om taxi te luchten. Geen radio, wat ik fijn vond, raampje mocht ik openen.En kon mij eerder ophalen, dan de door mij van te voren geplande tijd.Kortom voor mij was Cees V. de ultieme chauffeur. Laura 2021-03-12
  • He was a very good person and socialized R. Alsaifee 2021-03-09
  • Prima chauffeur!! Rijdt netjes. J. van der Lip 2021-03-08
  • Very polite and respectful driver. He completely understood my situation and did his best to drive me to the ferry in time. I\'m really happy with him. Elena 2021-03-08
  • Super service gericht en netjes op tijd opgehaald en gedropped. Ibrahim 2021-03-05
  • Prima op tijd , zeer correcte en keurige chauffeur die duidelijk afspraken maakte ruim vooraf. Nette auto. P. Coumou 2021-02-28
  • Brilliant and efficient service, friendly and helpful driver S. Kelson 2021-02-27
  • 5 Stars! Thank you for your flexibility and patients! Covid has made travel difficult but your service was top! N. Wennemer 2021-02-20
  • Perfect op tijd. Zeer klantvriendelijk en aardige chauffeur. Zou ik iedereen aanraden. keess 2021-02-15
  • Excellent - op tijd en heerlijk rustige rijder! Wat een luxe zo naar huis te rijden! I. Bogers 2021-02-13
  • Alles goed R. van den Berg 2021-02-12
  • Een fijne chauffeur. Korrekt en gezellige babbel. E. Clues 2021-02-11
  • Uitstekend cheffeur S. El madani 2021-02-11
  • Bekwame chauffeur, op tijd ondanks sneeuw en toestanden. Topper! P. Slingerland 2021-02-07
  • Fantastische service. A. Smit 2021-02-05
  • een fijne chauffeur en gezellige prater. het was een fijne rit. E. Clues 2021-02-04
  • Hele aardige man. Keurig op tijd en heel behulpzaam met de koffers G. Veth 2021-02-04
  • Very good!! A. Mueller-Holtz 2021-01-24
  • Prima gegaan a. diop 2021-01-20
  • Wat een aardige meneer! Echt top service. Heeft me geholpen met me koffers. Hij was ruim op tijd. Maakt makkelijk contact. R. van Doorn 2021-01-13
  • Bij aankomst, onmiddellijk een berichtje ontvangen van Mohamed dat hij buiten stond en waar we hem konden vinden. Heel vriendelijk en veilig gereden. A. Daems 2021-01-12
  • Vriendelijke en goeie chauffeur J. Wigman 2021-01-06
  • Super chauffeur P. Husen 2021-01-05
  • Perfecte rit. Aardige chauffeur. Tijd is omgevlogen. B. Mellema 2021-01-04
  • Erg prettige aardige behulpzame chauffeur, mooi op tijd, geduldig op ons wachtend JN Zuidervaart 2021-01-04
  • Very professional and efficient. Thank you S. Muiyser 2021-01-04
  • Thanks for the ride. S. Bhat 2021-01-01
  • Precies op tijd en keurig gereden! A. H. Spreij 2020-12-28
  • Correct en netjes. A. Usher 2020-12-26
  • Niks mis mee. Vriendelijk. Alles netjes geregeld. F. Rozema 2020-12-23
  • Nice guy, text me when I arrived at Schipol. He picked me up on time and took to my destination without fuss. Will definately recommend. D. O`Hara 2020-12-22
  • Vriendelijke, behulpzame, nette chauffeur!! M. Carpaij 2020-12-20
  • Heel aardige chauffeur en schone auto N. Elings 2020-12-18
  • Netjes op tijd en zeer vriendelijk F. van den Brenk 2020-12-15
  • Behulpzaam geweldig Van Loon 2020-12-14
  • Alles perfekt, netjes op tijd opgehaald en zeer vriendleijke chauffeur A. Hari-Soons 2020-12-11
  • Goede chauffeur A. Madria 2020-12-10
  • Heel vriendelijk en behulpzaam. Ook fijn om van te voren kort bericht te ontvangen van Cees zodra hij in de buurt was om mij op te halen. R. Redert 2020-12-08
  • Heel tevreden over de rit. K. Muller-Kohler 2020-12-08
  • Very polite, very friendly, excellent English..a credit to her profession.. top marks.. Denis D. Power 2020-12-07
  • Vriendelijke behulpzame chauffeur M. Carpaij 2020-12-05
  • Great thank you! B. Pons 2020-11-22
  • Vriendelijke meneer begrip vol en door omstandigheden heeft hij ook gewacht op mij. Harstikke tevreden O. Telli 2020-11-19
  • Duidelijke afspraak waar we moesten wachten op Schiphol, Vriendelijk, behulpzaam, geduldig, prettige rijstijl, kortom perfect Overbeek 2020-11-12
  • Everything fine, 4 stars B. Rustumji 2020-10-25
  • Top chauffeur. Rustig,attent en super veilig gevoel.Bedankt A. Lengkeek 2020-10-21
  • Sociaal en alert!! J.vos 2020-10-18
  • Nette chauffeur. Mooi op tijd. Beleefd en vriendelijk. Rustig gereden. P. Barends 2020-10-16
  • Bedankt! V. Reijnders 2020-10-16
  • Keurige chauffeur.Kortom zeer goed R. Eilander 2020-10-14
  • Goede service. Heel behulpzaam! Top chauffeur! F. Akkrum 2020-10-09
  • Supervriendelijke chauffeur en stipt op tijd! C. Moreno Kelder 2020-10-09
  • Hij was ruim op tijd en netjes E. van Zanten 2020-10-05
  • Thank you! V. Reijnders 2020-10-04
  • 4 stars chris 2020-09-29
  • Heel netjes en professioneel! J. Baars 2020-09-23
  • Very punctual, polite and kind driver! Thanks a lot. M. Sporys 2020-09-21
  • Zeer tevreden. Verliep probleemloos en als afgesproken. Aangename wijze om zo weer thuis te komen! R.J.M. van Dorp 2020-09-21
  • Fijn op tijd W. Wijayanti 2020-09-19
  • Alles meer dan keurig. E. Jongkind 2020-09-18
  • Meneer was ruim op tijd, behulpzaam en vriendelijk. C. Van Nijburg 2020-09-16
  • Erg betrouwbaar Y. van Drieberge 2020-09-10
  • Correct en beleeft T. Coombes 2020-09-10
  • Correct, vriendelijk en behulpzaam P. Redeker 2020-09-08
  • Snelle en correcte afhandeling. Ilias verstaat de kunst van serviceverlening en goed rijden. Dank. A. Van Haaren 2020-09-05
  • Correcte chauffeur. Rijdt prima! G. Laheij 2020-09-02
  • Heel kundige chauffeur. Dehgani 2020-09-01
  • Very nice and kind service, good organization. M. Fetescu 2020-08-30
  • Goed! A. Kan 2020-08-30
  • Erg vriendelijk en stipt op tijd! E. Tiggers 2020-08-29
  • Als tijd niet was gewijzigd door Mr. B, was het 5 steren. Bij fez’s 4. J. Luidens 2020-08-29
  • Vriendelijke behulpzame man, prima service!! M. Carpaij 2020-08-28
  • Perfecte rit, zeer sympathieke chauffeur en heel erg behulpzaam!! C.Belle 2020-08-27
  • Top chauffeur! Reed goed en gezellige geklets! S. Santee-Booprasert 2020-08-27
  • In time, very pollite P. Myllyoja 2020-08-27
  • Super fijne chauffeur. Keurig op tijd. Behulpzaam met m'n koffers. Dikke 10. Chokran M. Jagt 2020-08-26
  • Okay! S. Ekpo 2020-08-26
  • Gewoon goed. Zihni 2020-08-25
  • Rijdt netjes, neemt tijdig contact op voor ophaalpunt/tijd. R. Exel 2020-08-25
  • Respectful, on time and good driver! F. Meacci 2020-08-23
  • Baari was a very accommodating and chill driver. He was very easy to contact and quickly arrived at the pickup point. The time passed very quickly and I got to my destination before I realized. Great service overall! F. Lit 2020-08-23
  • Super vriendelijk en keurig op tijd F. den Ouden 2020-08-23