Our reviews

  • Very good experience!! 2nd time with the taxi driver Bonie! He is 5 stars! Felipe Vassallo 2024-04-16
  • Prima service. Communicatie is top. Luca San 2024-04-14
  • Vlotte reis, vriendelijke behulpzame chauffeur Ad van der Nat 2024-04-10
  • Aardige chauffeur, weet goed de weg, rijdt geweldig! Zeer aangename rit. H.H.M. de Leeuw-ter Horst 2024-04-04
  • Prima service. Precies op tijd en fijne chauffeur met een goede rijstijl. Allemaal pluspunten. Eri Zuurbier v Halst 2024-04-02
  • Perfect timing, communication and service. Moa Daj 2024-04-01
  • We hebben een hele goede ervaring gehad. Vanaf de landing meteen goed contact gehad met de chauffeur. Gaf door waar hij op ons stond te wachten .Een rustig rijdende chauffeur, dus een prettige rit naar huis. Behulpzaam met de bagage en een hand bij afscheid. Top. J.E. Scholten 2024-03-30
  • Perfect op tijd, zoals altijd. Heel betrouwbaar. Rutger Kloosterboer 2024-03-29
  • Vriendelijk chauffeur. Netjes op tijd. Fijne communicatie. Goede prijs Caroline Deg 2024-03-27
  • Kreeg SMS ruim vantevoren,vriendelijke chauffeur en was op tijd Alfa Victor 2024-03-27
  • Na reservering én betaling moest door ziekte de rit worden afgezegd. Dit bleek geen probleem en is betaling gerestitueerd. Kees Jaspers 2024-03-20
  • Taxi didn’t show for 20min, had to take another one. Only partial refund received. Ignore this company. Rens ter Weijde 2024-03-20
  • Driver was on time, careful driver, gave me good instructions on where to meet him. Nancy Smith 2024-03-14
  • Keurig op tijd en een hele gezellige chauffeur, aanrader! Inge Roessen-van Eck 2024-03-12
  • Pima SMS communicatie na aankomst en relatief prijsgunstig voor de nacht. M. Ras 2024-03-11
  • Super aardige en attente chauffeur. Volgende keer graag deze weer. Ruud Duvekot 2024-03-08
  • Absoluut niet aan te raden! Pas op, ze annuleren zomaar je reservering. We hadden vertraging en er werd aangegeven dat de chauffeur 'pech' had onderweg. Stonden er dan om half 2 's nachts. De dame aan de telefoon gaf zelf geen oplossing of geen enkele vorm van medeleven, zelfs tegen het onvriendelijke aan. Ik moest zelf vragen naar een oplossing, maar die had ze niet, we zouden uren moeten wachten op een nieuwe taxi zei ze. Ik moest zelf vragen of we de kosten terug konden krijgen, dat kon dan gelukkig wel, de 50 euro die we vooraf betaald hadden maar de extra kosten die we betaalden voor een taxi bij de taxistandplaats werden niet vergoed terwijl ze dat wel aangaf aan de telefoon dat we het terug zouden krijgen als we een klacht in zouden dienen. We waren het dubbele kwijt. Wat een enorm slecht bedrijf en niet fijn om zo terug thuis te komen na 10 uur durende reis. Erg onflexibel zijn ze en doen er niks aan om de klant te vreden te houden. Wij gaan hier nooit meer reserveren en hebben met de hele familie en vrienden gedeeld nooit meer hier een taxi te reserveren. Sneu voor alle mensen die hier de dupe van worden. Eline Vermeire 2024-03-06
  • Levensgevaarlijk. Had bij de reservering aangegeven een kinderzitje nodig te hebben. Chauffeur stond er en had niks bij zich. Kantoor had gezegd dat we onze 1 jaar oude baby maar op schoot moesten houden. En omdat vooruit betalen verplicht was, waren we ons geld kwijt als we niet zouden instappen. Als ze gebeld zouden hebben dat een kinderzitje om wat voor reden dan ook niet mogelijk zou zijn, hadden we natuurlijk geannuleerd. Krankzinnig dat ze denken eenzijdig te kunnen beslissen over de veiligheid van een baby. Emile Oomen 2024-03-01
  • Super efficiënt and friendly service Maria Kooistra 2024-03-01
  • Prima snelle service en super vriendelijke chauffeur. Een aanrader!!!! Fred Honig 2024-02-29