Our reviews

  • Prima snelle service en super vriendelijke chauffeur. Een aanrader!!!! Fred Honig 2024-02-29
  • (Translated by Google) Neat taxi, delivered from home to Schiphol on time with a nice driver, also helped nicely with the suitcases and all (1st time) but... 2nd time taxi was more than 45/60 minutes late and we had to catch a flight (already had more then reserved a week in advance, there was no replacement taxi... (not available and no compensation for cancellation) so very poorly arranged, we call the central office and always get a different answer, driver on the way, almost there, yes, bad luck, no, too late, or via the emergency number was not answered. Ultimately, the taxi was a somewhat outspoken driver who had smoked in the car and was talking a bit strangely several times during the ride. This experience left me with a bad memory of this company. No further apology or anything was given hence unfortunately the poor rating due to this course of events.

    (Original) Nette taxi, mooi op tijd van huis naar Schiphol gebracht met een fijne chauffeur ook netjes geholpen met de koffers en al (1e keer) maar… 2e keer taxi was meer als 45/60minuten te laat en we moesten een vlucht halen (hadden al meer dan een week van te voren gereserveerd er kwam geen vervangende taxi… (niet beschikbaar en bij annuleren geen vergoeding) dus erg slecht geregeld we bellen de centrale en krijgen steeds een ander antwoord chauffeur onderweg bijna daar ja pech nee te laat. of via het noodnummer word er niet opgenomen. Uiteindelijk is de taxi er een wat uitgesproken chauffeur die had gerookt in de auto en tijdens de rit meerdere keren wat appart aan het praten was. Door deze ervaring een slechte herinnering aan dit bedrijf. Geen verder excuus of iets gekregen vandaar helaas de slechte beoordeling door deze gang van zaken.
    Bry 2024-02-22
  • (Translated by Google) Excellent service, on time and fast!

    (Original) Prima service, op tijd en snel!
    Jaap S 2024-02-19
  • Excellent. On time. Rang to advise they were nearby. Effortless, professional and courteous. Andrew Garrihy 2024-02-15
  • (Translated by Google) Went well as agreed. Nice neat driver who was nothing too much. Recommended!

    (Original) Prima gegaan volgens afspraak. Aardige nette chauffeur die niets te veel was. Aanrader!
    Nico de Goeij 2024-02-14
  • (Translated by Google) Bad experience, the driver started threatening 30 minutes after landing that if I was not in the car by 45 minutes after landing, costs would have to be paid.

    (Original) Slechte ervaring, de chauffeur begon 30min na landing te dreigen dat als ik om 45min na landing niet in de auto zou zitten er kosten betaald moesten worden.
    Michael Schmeitz 2024-02-12
  • Snel, vriendelijk geholpen 👍🏽 W M 2024-02-06
  • Taxi vanaf Schiphol naar huis online geboekt voor vaste prijs. Door vluchtnummer op te geven gaat het ook goed als de vlucht vertraging heeft, zoals de onze. Frans Kuipers 2024-02-06
  • Op tijd, rustig gereden, nette vent. Dick Philips 2024-01-22
  • Top service. Altijd op tijd en goed geregeld. Ronald Bogaerds 2024-01-14
  • Deze taxicentrale is duur. Ze gaven aan dat ze zelf het vluchtnummer in de gaten houden voor als er een vertraging is. Mijn vliegtuig had inderdaad een vertraging van een uur. Dit wisten ze als het goed is al 6 uur van tevoren bij de taxicentrale want mijn vliegtijd was 6 uur. Bij aankomst was mijn chauffeur er wel, maar ik werd gevraagd nog meer te betalen dan de toch al heftige prijs van 110 euro naar Amersfoort. De chauffeur zelf dacht dat ik ongeveer 70 euro had betaald hetgeen meer overeen komt met andere aanbieders! Ik vind het geen stijl als je een taxi service aanbied waarvoor ik van tevoren direct moest betalen en waarbij je weet dat de reiziger midden in de nacht aankomt en het kan zijn dat er vertraging is waarop de prijs ook al gebaseerd is en dan alsnog meer geld vraagt die ik aan de chauffeur moet betalen. Geen stijl! Hetty Slooter 2024-01-12
  • I made a reservation for a pickup to go to Schiphol at 5:30 in the morning. A few minutes before the taxi was supposed to arrive, a lady called to cancel my reservation. They left me stranded without any other way to get to the airport. That early in the morning there are no available taxi companies to take a spontaneous booking Linda 2024-01-12
  • Prepaid weeks in advance for a taxi from Schiphol Airport. Upon arriving at Schiphol, received a telephone call to state no drivers are available and the only option is 1) a refund and 2) a suggestion to use a metered taxi (which cost almost double what I prepaid). Prepaid taxis are meant to provide a certainty. The unreliability shown here makes prepaying pointless. Avoid! John Burnel 2024-01-04
  • Un service de qualité le chauffeur était très patient et disponible. La voiture confortable. La course s'est parfaitement passé Louis Edgar Mayila 2023-12-24
  • Heerlijk, zo'n ervaren Amsterdamse taxichauffeur! Ernesto Guds 2023-12-24
  • Goede vriendelijke service. Bereikbaar en taxichauffeur die meedacht om eerder te gaan vanwege drukte bij Schiphol. Floor Lassche 2023-12-22
  • Behulpzame en vriendelijke chauffeur. Heel prettig gereden en snel op plaats van bestemming. Zo gezellig was het. Sandra Hoepel 2023-12-21
  • Ruim op tijd. Vriendelijk en comfortabel rit. Freddie L 2023-12-12
  • Op tijd, ruime taxi, vriendelijke chauffeur. Alles top. Ron 2023-12-10
  • Keurige communicatie en op tijd. Helemaal prima Petra van Leeuwen 2023-12-07