Our reviews

  • We got a very friendly driver. Faraz was amazing helping us in everything we needed Fernando Davila 2024-05-27
  • Ik heb helemaal GEEN goede ervaring met deze taxi service. De heenreis was prima verzorgd en de chauffeur gaf aan dat als we bij de terugreis de koffers van de band hadden we hem moesten bellen en dan zouden we weer worden opgehaald. Helaas liep onze vlucht anders. Door een fataal ongeluk met een motorrijder was een deel van de weg afgesloten en konden wij niet op tijd bij de luchthaven zijn om onze retourvlucht te halen. Dus nadat wij eerst op de luchthaven een nieuw ticket hadden geregeld voor een andere terugvlucht, direct de chauffeur op de hoogte gebracht dat wij 2,5 uur later op Schiphol zouden aankomen. Hij bevestigt dat hij het heeft doorgegeven en een chauffeur ons op komt halen. Een paar minuten voordat we moeten boarden ontvang ik een bericht dat de chauffeur onderweg is. Ik snel een bericht gestuurd dat wij nog niet in het vliegtuig zitten. Waarop we te horen krijgen dat we de centrale moeten bellen. Nog snel contact opgenomen met de centrale die vertellen dat er een loze rit is geweest en daardoor geen restitutie plaatsvindt. Wijzigingen moet 12 uur van te voren worden doorgegeven. 12 uur van te voren wist de motorrijder nog niet dat hij zou verongelukken op de snelweg. Als reisadviseur boek ik wel vaker transfers voor mijn klanten. Ik zal deze centrale niet meer inhuren. Marlies Nieuwmeijer 2024-05-27
  • Op tijd, heel vriendelijk en behulpzaam. Ook rustig maar wel door rijden. Top Henriette Siepel 2024-05-26
  • Mega onbetrouwbaar, een week van tevoren taxi naar Schiphol geboekt om om half 4 snachts opgehaald te worden. En wordt dan 5 minuten voor ophaaltijdstip gebeld met het nieuws dat de chauffeur 45 minuten later is en vervolgens geadviseerd om de rit terug te trekken zodat het geld teruggestort wordt. Als je klaarstaat om een vlucht te haleni mdden in de nacht is dit het slechtste nieuws. Je moet op de taxi kunnen rekenen en niet op deze manier schaamteloos in de steek gelaten worden. Dit kan ECHT NIET!! Gijs-Jan Lagerweij 2024-05-25
  • Keurig op tijd en na een prima rit netjes op bestemming gebracht. Bert Velt 2024-05-21
  • Overall ok Misunderstanding and driver could be more assertive Yasmin Sidi 2024-05-21
  • Midden in de nacht keurig op tijd opgehaald, duidelijke communicatie. Christel van Dijk 2024-05-19
  • Fijne taxichauffeur! Demet Orman 2024-05-17
  • Ruim op tijd opgehaald. Hele vriendelijke chauffeur. Dit taxi bedrijf is zeker aan te bevelen. Jose Zwiers 2024-05-17
  • Goede service en een gezellige rit Conny Wilhelmus 2024-05-15
  • Aardige chauffeur, netjes optijd. Dave de Bie 2024-05-14
  • Not only is the driver great, but the central desk folks are also great in clearing up details for confused/disoriented parents. +1 and all the best! Sven Morten Skogvold 2024-05-13
  • Wij boekten via schiphol-taxi.nl, dat door hetzelfde bedrijf wordt gerund als taxicentrale-schiphol (zelfde adres, telefoonnummer etc. als schiphol-taxi.nl). Slechte ervaring: De chauffeur zei dat hij het verkeerde vluchtnummer had doorgekregen, de centrale zei dat schiphol de verkeerde aankomsttijd had gemeld (en was totaal niet klantvriendelijk, alsof hij er niets aan kon doen). Ik heb beide gecheckt - en het is niet waar (ik heb er screenshots van). Maar uiteindelijk hebben we wel een uur midden in de nacht met een kind op schiphol op een taxi moeten wachten. Nooit meer schiphol taxi voor ons.. Judith Kennes 2024-05-12
  • We used this service a few times already and we are very,very happy with it 😀 Nataša Radovanović 2024-05-11
  • Prima makkelijk en snel te regelen om een taxi te bestellen. Mark Braam 2024-05-11
  • Net opgehaald vanaf huis en vooraf gebeld dat hij er bijna was, keurige auto met nette chauffeur. Heeft het een en ander uitgelegd over de terugreis, dat was erg nuttig. Dus een goede ervaring. Martin. Martin de Kaste 2024-05-10
  • Aardige chauffeur en netjes op tijd, top! Anita Meijer 2024-05-08
  • Easy to book. On time. Friendly and felt safe. Driver let us know via text message where to find him, car type and lisence plate. Would book again. Angelique de Steur 2024-05-07
  • Betrouwbaar, schone wagen en goed,. jean van O 2024-05-07
  • Geen problemen, we waren snel op Schiphol.. Ronald Taal 2024-05-06